Timbru

Gabriel Radic

Timbru header image 2

Romanagram

June 5th, 2006 · 4 Comments · Blogosphere, RO

Uite mă ce primesc am primit pe mail, acum două minute:

From: romanagram Date: 5 June 2006 16:22:30 GMT+02:00 To: gabrielradic at timbru.com Subject: Adresa dvs. de e-mail Reply-To: romanagram X-Mailer: com.mailServer.mta.SMTPServer/2.0

Buna ziua! Sunt un reprezentant al casei de discuri Romanagram. Sunt managerul unui star rock in plina ascensiune. Adresa dvs. de e-mail se potriveste cu numele sau de scena. In momentul de fata se lucreaza la pagina web a starului si este foarte important sa detinem drepturi de proprietate asupra adresei dvs. de e-mail. Suntem dispusi sa platim pana la 200 de euro pentru adresa dvs. de e-mail. Asteptam raspuns, in cazul in care oferta vi se pare interesanta.

Cu multumiri, Maxima Pop Departament Pulicitate Romanagram

Un google mic după Romanagram nu dă nici un rezultat. Puţin, pentru o casă de discuri a unui star în plină ascensiune. E clar că e o schemă undeva, dar unde? Antetul X-Mailer strigă “SPAM”, dar …nu se leagă.

Se prinde cineva care-i şpilul?

Tags:

4 responses so far ↓

  • 1 enciu // Jun 5, 2006 at 19:22

    “Departament Pulicitate” asta spune tot :P

  • 2 Pex // Jun 5, 2006 at 21:41

    Adresa de email find xraxxx@timbru.com.
    In mod sigur are nevoie de domeniu, nu de adresa de email.
    Probabil ca il atrage PR si valoarea linkurilor. ( http://www.text-link-ads.com/link_calculator.php )

    Sincer si eu am primit o oferta de la un tip pt un domeniu de al meu, tot 200 de euro :)) pana la urma a mai crescut pana la 250 :)) Bine inteles ca nu am vandut nika si l-am indrumat inspre domeniile care le am parcate la sedo, de vanzare :) Nu i-a mai trebuit nici unul.
    Sunt curios si eu ce o fi, poate Enciu are treptate :)

  • 3 Gabriel Radic // Jun 6, 2006 at 00:03

    Hehe, să fie o glumă? E posibil ca _pulicitatea_ să fie o simplă greşeală de tastare, s-a mai văzut. Acum vre-o 10 ani, eram tehnoredacor la CADreport; am “reuşit” să publicăm câteva numere cu _Pulicitate: Icsu Lescu_ în caseta redacţiei :-)

    Inclin să cred că vânează situl pt. GPR, cum spune Pex.

  • 4 Andrea // Jun 8, 2006 at 18:11

    Daca stau sa ma gandesc, si pentru fmg.ro am primit oferte, destul de bataioase chiar ca si ton (”am observat ca nu ati dezvoltat nici o pagina pentru adresa aceasta. Dorim sa o preluam. “) Nici macar nu i-am invrednicit cu un raspuns :D

Leave a Comment