Marius Tucă. Lică Ară.

Aflu prin Alex că Marius Tucă de la Jurnalul Național se leagă de bloggeri în editorialul său Despre bloggeri.

Un link-bait reușit, m-a făcut să-i citesc fițuica din nou, când aproape uitasem că există. Insemnarea e un troll destul de slăbuț, plin de injurii și generalizări pe un ton plin de patos. Asta i-o fi stilul, poate așa-i șade bine scriitorului român vestit pentru copia necioplită de Larry King.

Sunt de acord că bloggerii-s neînţeleşi, frustraţi, duşi de modă, servitori ai globalizării, arătări, râme, fără inspiraţie şi fără talent, victime ale incompetenţei proprii, onanişti ș.a.m.d. Mea culpa, nimeni nu-i perfect. Nu critic, la urma urmei, dacă așa spune el pe blogul lui, în respect opinia în toată pamflețoșenia și poetic-licențiimea sa.

O chestie mă intrigă totuși… Nu îl înțeleg însă de ce spune despre bloggeri că se ascund la adăpostul anonimatului. Păi cum măi Tucă măi, te-ndoiești că mă cheamă Gabriel Radic, sau că poza sexy-inteligentă de la about nu ar fi a mea? Poți să știi că nu mă feresc de alți oameni, chiar nici de cei fără blog și nici de jurnaliști ca tine, altfel spus un blogger frustrat care susține sus și tare că de cînd i se tipăresc pe hârtie însemnările a devenit un pic mai puțin onanist.

Eu m-am întâlnit cu alți bloggeri si mi-am făcut prieteni printre ei. Tu cât de des ieși la bere cu cititorii tăi?